Reilu hinnoittelu vaatii aina tarkan perehtymisen

Remontille kertyvät kustannukset koostuvat niin monista yksityiskohdista, että yleispätevää hintaa vaikkapa vesivahinkokorjaukselle ei voi antaa. Mm. vahingon syy ja laajuus, rakenteiden mahdolliset haitta-aineet kuten asbesti, ja valitut pintamateriaalit kaikki tuovat omat nyanssinsa kustannuksiin. Toisinaan osa kustannuksista jää taloyhtiön tai vakuutusyhtiön vastuulle .

Siksi kartoitamme alkutilanteen aina mahdollisimman tarkasti asiakkaan kanssa ja pyrimme antamaan realistisen hinta-arvion tai tarjouksen tilanteesta riippuen. Tärkeää on myös yhteydenpito remontin aikana: yllätysten ilmaantuessa olemme viipymättä yhteydessä asiakkaaseen ja keskustelemme jatkosta ja vaihtoehdoista.

Kun budjetti on selvillä, on muutostyöt ja muut valinnat helppo suhteuttaa sopivaksi. Tärkeintä on, että asumisesta saadaan terveydelle turvallista.


" Lämmin kiitos avusta! Meidän vesivahingon kustannukset jakautuivat kolmelle eri maksajalle. Laskut olivat selkeitä ja yksityiskohtaisia, joten jako onnistui helposti."