Vesivahingot

Teemme vesivahinkokorjauksia pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa.
Yhteistyössä on voimaa - kaikki yhteistyökumppanimme kuuluvat Tilaajavastuu-palveluun ja tuovat omalla ammattitaidollaan lisäarvoa kokonaisuuden huolelliseen läpiviemiseen. Tavoitat siis samalla yhteydenotolla myös  putkimiehet, sähkömiehet ja kuivausalan ammattilaiset.
Saat kauttamme hoitoon koko ongelman yhdellä kerralla ja voit aina asioida saman henkilön kanssa.

Onko ikääntynyt kylpyhuoneesi päivitystä vailla?

Märkätilat olisi syytä uusia noin 15-20 vuoden välein. Tätä pidempi väli johtaa valitettavan usein vesivahinkoihin ja kalliiden lisävahinkojen syntymiseen - eikä pesutilojen raikastaminen huono peruste ole sekään. Tällä hetkellä uusimme paljon 90-luvun ja 2000-luvun alkupuolen kylpyhuoneita.
Pienten taloyhtiöiden naapureiden kesken kannattaakin harkita, olisiko nyt sopiva aika päivittää kaikkien märkätilat yhtä aikaa. Remontoiminen on edullisempaa, jos urakoitsija pääsee tekemään useampaa asuntoa limittäin.

Isännöitsijälle

Olemme tunnettuja huolellisesti toteutetuista kokonaisuuksista, eikä takuukorjaustarpeita ole juuri jälkeemme jäänyt. Meille on tärkeää, että yhteydenpito on sujuvaa, tieto kulkee ja muutoksista tai yllätyksistä ollaan nopealla aikataululla yhteydessä sekä osakkaaseen että isännöitsijään.
Työn korkea laatu on meille avainasemassa.
Isännöinnin työ helpottuu, kun odotukset ja toteutus kohtaavat. Perusteellinen suunnittelu ja ratkaisujen läpikäynti osakkaiden kanssa on tärkeää. Tehdään siis kerralla kunnollista.