Hei, me olemme SHR!

Olli, yrittäjä

Olli perusti Suomen Huoltorakennus Oy:n vuonna 2012. Hän koordinoi työtehtävät, laskee tarjoukset, kiertää työmaat ja toimii yhteyshenkilönä asukkaiden, isännöitsijöiden ja muiden kohteissa työskentelevien yritysten välillä. Kaikki tämä sen ohella, että tarttuu usein työkaluihin itsekin.

Husi

Husi on moniosaaja, rakennusalalla vuosikymmeniä työskennellyt raudanluja ammattilainen. Erityisosaamisalueenaan maalaustyöt, mutta taitaa laajasti kaikki kirvesmiehen työt myös. Husi on työskennellyt SHR:n tiimissä vuodesta 2016 ja asuu Helsingissä perheineen.

Heiki

Heikin löytää useimmin Suomen Huoltorakennuksen kylpyhuonetyömailta. Heiki on huolellinen laatoittaja, tarkka puurtaja ja pitkän linjan SHR:läinen. Vuosikymmenten rakennusalan kokemuksen omaava Heiki aloitti tiimissämme vuonna 2013. Helsinkiläinen Heiki viettää mielellään lomansa Viron mökillään.

Vello

Vello on yrityksemme toinen laattamies, ja tunnettu erittäin tarkasta kädenjäljestä. Myös Helsingissä asuva Vello on viihtynyt kanssamme jo vuosia, yrityksen alkutaipaleelta saakka vuodesta 2013 ja on pitkän linjan rakennusalan ammattilainen vuosikymmenten kokemuksella. Vello nauttii lomista Viron mökillään.

Satu

Satu pitää huolen SHR:n toimistopuolesta ja henkilöstöasioista. Huoltorakennus on pieni perheyritys, ja Satu on ollut mukana yrityksen toiminnassa ihan ensimmäisestä päivästä saakka.
Satun matkassa toimistokoirana kulkee perheen samojedi, joka onkin jo koko yrityksen oma maskotti.

Janne

Uskottu aliurakoitsijamme Janne on työntekijöineen jo niin juurtunut osaksi SHR:n perhettä, että olemme kuin yhtä yritystä. Jannen porukka on ollut tiiviisti osa SHR:ää jo vuodesta 2014.  Jannelle kreditit erityisesti terassien ja muiden puutöiden laadukkaasta ja huolellisesta valmistuksesta!

Pete

Pete on kokenut ammattilainen ja tärkeä osa sekä Jannen yrityksen, että SHR:n tiimiä. Tunnollinen Pete varmistaa, että tilat on purettu ja suojattu asianmukaisesti niin, että kaikki on valmista pintatyövaiheeseen. Peten kädenjälki on tarkkaa myös muissa kirvesmiehen työtehtävissä.

Juha

Juha on niinikään ollut osa yrityksemme toimintaa jo vuosia. Juha liikkuu työmailla useimmiten Peten parina. Kaksikon vastuulla on pääasiassa mm. vesivahinkokohteiden purku- ja suojaustyöt,  huolellinen alipaineistus ja muut timpurin työt.

Jaska

Uusin vahvistuksemme, puuseppä Jaska liittyi remmiin vuonna 2020 aliurakoitsijan ominaisuudessa. Jaskalla on takataskussaan usean vuoden monipuolinen kokemus vaihtelevista korjausrakennustöistä. Todellinen moniosaaja!